Create Memories

Experience our 5 star
superior hospitality

Sweet dreams

Heerlijk wegdromen
in de natuur

Discover the exceptional

Restaurants & bar

Gastronomisch restaurant Ralf Berendsen heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 18/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants.

Arrangementen

Spice up your stay! Verwen jezelf met één van onze arrangementen. Geniet van de combinatie van culinaire topgerechten en idyllische Limburgse natuur.

Spa & wellness

Geniet optimaal van ons luxe Shiseido Institute, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in de Gym.

welzijn in samenhang met de natuur

Aankomen. Inademen. Ontspannen.

Ons Shiseido Institute kijkt uit over idyllische bossen en bevindt zich in een tuin met terrassen die overgaat in het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Het landschap gaat naadloos over in het gebouw en transformeert uw verblijf in een rijke ervaring van natuur en welzijn. Geniet optimaal van ons luxe Shiseido Institute, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in de Gym.

de natuur inspireert

Events & incentives

Een uitgestrekt landgoed, een restaurant met 2 Michelin-sterren, een gemoedelijke bistrot en tien compleet uitgeruste salons en vergaderruimtes van in totaal 1.000 m², vormen de perfecte entourage voor uw zakelijke evenementen en incentives in België. Als een gerenommeerd specialist verzorgen wij het ontwerp en de implementatie van bedrijfsevenementen. Onze uitmuntendheid in alle aspecten van onze service en toewijding tot ongeëvenaarde gastvrijheid, zorgen ervoor dat uw zakelijke evenementen in België onvergetelijk zullen zijn.

Het feest van uw dromen
Laat uw gasten in totale zinsbegoocheling verkeren door een exclusief privé event bij La Butte Aux Bois: het perfecte decor voor elk feest, receptie of diner. De prachtig gedecoreerde zalen met allure zijn de ideale trouwlocatie en hebben die fijne intimiteit waar u uw gasten in wilt ontvangen. De historisch romantische sfeer van de verschillende zalen vindt u ook op de ruime terrassen en bordessen voor uw feestelijke receptie. Van grote evenementen tot intieme diners, wij zorgen ervoor dat uw feest perfect is.

Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief