Webshop

Culinaire inspiratie

Restaurant
NDUJA

La Butte Aux Bois - Restaurant Ralf Berendsen

RESTAURANT Nduja

Trendy, eigentijdse en elegante keuken

Het eigentijdse restaurant ‘nduja’ is vernoemd naar de pittige ambachtelijke worst uit Calabrië en refereert aan Ralf Berendsen, leverancier van culinaire inspiratie.

‘Nduja’s elegante keuken viert een sierlijke rustieke identiteit: pizetta (minipizza) met kreeft, pasta vongole en geglazuurde zeeduivel belichamen allemaal het karakter van het menu. Deze gerechten worden begeleid door een uitnodigende wijnkaart van overwegend Italiaans erfgoed.

Het transparante interieur is voorzien van een subtropische boom die de rijkdom aan decoratieve objecten in de ruimte benadrukt: ammolieten, gogottes, kristallen, mineralen, versteend hout en edelstenen die door Jochen Leën tot sieraden zijn gemaakt. Het zijn allemaal natuurlijke en verfijnde verwijzingen naar onze aarde, waarvan de kenmerkende aanwezigheid diep doordringt in La Butte aux Bois.

Natuurlijk kunt u bij mooi weer ook genieten van onze open air set-up. Het door groen omgeven terras is dé plek om te genieten van een Italian cocktail of klassieke Gin-tonic.

AMBACHTELIJK Nduja

Openingsuren

Maandag tot en met zondag

Lunch: 12.00 uur tot 14.30 uur
Diner: 18.30 uur tot 21.30 uur
Borrel / aperitief: 12.00 – 21.30 uur

Er is op verzoek tevens een vegetarisch menu beschikbaar. Helaas kunnen wij geen veganistische opties aanbieden.