TWEE MICHELIN-STERRENRESTAURANT

Restaurant
Ralf Berendsen**

chef ralf berendsen

Niets op het bord berust op toeval!

“Het beroep van kok is voor mij het mooiste ter wereld, op voorwaarde dat je in een omgeving kunt werken die je toelaat om je knowhow en creativiteit om te zetten in gerechten die je gasten in vervoering brengen. In Restaurant Ralf Berendsen heb ik hiervoor de perfecte omgeving gevonden.”

La Butte Aux Bois - Restaurant Ralf Berendsen

RESTAURANT RALF BERENDSEN**

Een zoektocht naar perfectie die nooit stopt

Als chef-kok creëert Ralf Berendsen nieuwe gerechten met zijn creatief talent. Meer dan ooit zet hij zich in om de individualiteit van klassieke producten zoals sint-jakobsschelpen, langoustines, duiven, Bresse-eend of Wagyu-rundvlees te eren. Beroemd om zijn unieke gevoel voor perfecte kooktijden, bereikt hij absolute harmonie in smaak, sappigheid en temperatuurbeleving.

Prijzen menu
4 gangen lunch: € 135
7 gangen diner: € 265

LBAB_LOGO_RB_SQUARE

RALF BERENDSEN**

Openingsuren

LUNCH

Woensdag tot en met vrijdag aankomst tussen 12u00 en 12u30
Vanaf 14 oktober 2023 lunch op vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 12u30 (geen lunch meer op dinsdag, woensdag en donderdag)

DINER

Woensdag tot en met zaterdag aankomst 18u30, 19u00, 19u30 of 20u00.
Vanaf 14 oktober 2023 ook diner mogelijk op dinsdag.

Er is op verzoek tevens een vegetarisch menu beschikbaar.
Helaas kunnen wij geen veganistische opties aanbieden.

A little taste of heaven...

Bistrôt Le Ciel

Le Ciel - Chef Pieter Beurskens - Bistrôt Le Ciel

Le Ciel

Wereldwijde invloeden

"Een Frans-Belgische keuken met wereldwijde invloeden die vertaald worden naar gerechten die toegankelijk en verrassend zijn." Zo omschrijft Chef Pieter Beurskens de keuken van Le Ciel.

Het transparante interieur is voorzien van een subtropische boom die de rijkdom aan decoratieve objecten in de ruimte benadrukt: ammolieten, gogottes, kristallen, mineralen, versteend hout en edelstenen die door Jochen Leën tot sieraden zijn gemaakt. Het zijn allemaal natuurlijke en verfijnde verwijzingen naar onze aarde, waarvan de kenmerkende aanwezigheid diep doordringt in La Butte aux Bois.

Natuurlijk kunt u bij mooi weer ook genieten van onze open air set-up met nieuwe buitenbar. Het door groen omgeven terras is dé plek om te genieten van een cocktail of klassieke Gin-tonic.

Le Ciel

Openingsuren

Maandag tot en met zondag

Lunch: 12u00 tot 17u00 (bestellen 4-gangen menu mogelijk tot 15u00) Diner: 18u00 tot 21u00 (bestellen 4-gangen menu mogelijk tot 20u30)
Bites / aperitief: 11u00 tot 23u00

Menu wordt enkel geserveerd per tafel.

A la carte is mogelijk tot en met 6 pers., met max. 3 keuzes per gang.

Gezelschappen van 7 pers. of meer kunnen á la carte verkiezen, mits de keuzes (max. 3 keuzes per gang) 24 uur op voorhand zijn doorgegeven.

Hondenbeleid: ENKEL tussen 12u00 en 18u00 zijn honden zowel binnen als buiten toegestaan.

Er is op verzoek tevens een vegetarisch menu beschikbaar.
Helaas kunnen wij geen veganistische opties aanbieden.

La Butte Aux Bois - Bar Papillon

BAR PAPILLON

Altijd welkom voor een frisse cocktail

Onze getransformeerde cocktailbar is een oase van inspiratie en rust, de perfecte plek om te leven en dromen in het moment. Vanuit de karakteristieke Bar Papillon heeft u tevens uitzicht op bistrôt "Le Ciel" - het gezellige hart van het hotel.
Het gastronomische barmenu biedt verschillende champagnes die per glas worden geserveerd, evenals een brede selectie cocktails. De bar biedt ook een uitzonderlijk whiskymenu, met een uitgebreid repertoire van The Macallan.

Openingsuren
Maandag tot en met zondag: 12u00 tot 24u00

Wij presenteren om 23u30 de laatste consumptie samen met de rekening zodat ons personeel s’ochtends weer fris aan de werkdag kan beginnen.

Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief

KERST & NIEUWJAAR
Let’s celebrate!

La Butte aux Bois biedt tijdens de feestdagen arrangementen aan in samenwerking met Restaurant Ralf Berendsen (** Michelin, Gault Millau 18/20) en bistrôt Le Ciel in de sfeervolle dining rooms.