DR. YOLANDE BULLENS-GOESSENS

DERMATOLOGISCHE CONSULTATIES & DERMATO-COSMETIEK

DERMATOLOGISCHE CONSULTATIES & DERMATO-COSMETIEK

DR. YOLANDE BULLENS-GOESSENS

Een gekwalificeerde opleiding, professionele ervaring, verdere bijscholingen, bijkomende opleidingen en het bezoek aan vakcongressen garanderen een bijzondere knowhow. Dat versterkt niet alleen de competentie, maar geeft ook snelle toegang tot de nieuwste methodes en ontwikkelingen in het vakgebied van de dermato-cosmetiek. In 2006 opende Dr. Yolande Bullens-Goessens samen met een partner een privé Dermakliniek in Genk. Sinds de opening van Spa Retreat “La Forêt” in 2017 leidt zij bovendien de afdeling voor dermatologie en dermato-cosmetiek.

Specialisaties Dr. Bullens – Goessens:

  • Dermatologische consultaties
  • Behandeling van huidziekten
  • Huidverbetering en anti aging
  • Chemische peeling
  • Serums op maat gemaakt (Universkin)
  • Botuline toxine voor behandeling van expressielijnen
  • Injectie met fillers: hyaluronzuur of calciumhydroxilapetit (Radiesse)
  • Tixel
  • Meso-tixel

Tixel:

Een totaal nieuwe manier om de huid te behandelen met thermo-mechanische ablatieve (TMA) technologie. In eenvoudige termen gebruikt het directe warmte om anti-aging effecten te verkrijgen en littekens te verbeteren.

Tixel is een geavanceerde huidbehandeling die wordt gebruikt voor drie hoofddoeleinden:

Huidverstrakking:
Om de huid (dermis) te versterken om lijnen, rimpels, verslapte huid en verwijdde poriën te verbeteren, evenals acne littekens.

Huid resurfacing:
Om de opperhuid ( epidermis ) te regenereren, om zelfs de huidtint te verbeteren of verminderen van pigmentvlekken. Actieve acne reageert ook heel goed op Tixel.

Medicijnen insluizen:
Tixel wordt gebruikt om kleine poriën in de huid te creëren om de penetratie van medicijnen door de huid mogelijk te maken. Dit kunnen medicijnen zijn die pigmentatie verminderen, collageenproductie verhogen en spieren ontspannen.

Dermato-cosmetische fillers:
Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. Statische rimpels hangen niet samen met spierbewegingen, maar zijn het gevolg van het verslappen van de huid. Te denken valt aan lijnen op jukbeenderen, wangen en kin of aan het hangen van de mondhoeken. Contouren kunnen verbeterd worden. Vullers worden ook gebruikt om de lippen jonger en voller te laten lijken.

Dermato-cosmetische spierontspanning met Botulinum toxine-injecties
De spierontspanner, is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Het heeft als effect de blokkering van de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen.

Voorhoofdsrimpels, de frons tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes aan weerszijde van de ogen kunnen ermee worden behandeld.

Het effect van een spierontspanner behandeling zal een gladdere huid zijn. Door het verdwijnen van de hinderlijke frons-of-voorhoofdlijnen en/of de kraaienpootjes zult u een frisser uiterlijk hebben. Sommige patiënten vertellen ook dat het gebied dat werd behandeld er meer ontspannen aanvoelt.

U kunt een afspraak maken na telefonisch contact op+32 89 73 97 72

Dermatologische consultatie € 50,00

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?

Contact SPA(#4)
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief

KERST & NIEUWJAAR
Let’s celebrate!

La Butte aux Bois biedt tijdens de feestdagen arrangementen aan in samenwerking met Restaurant Ralf Berendsen (** Michelin, Gault Millau 18/20) en bistrôt Le Ciel in de sfeervolle dining rooms.