JETPEEL - DE NATUURLIJKE HIGHTECH-BOOST VOOR UW HUID

HUIDVERJONGING & -VERBETERING

HUIDVERJONGING & -VERBETERING MET JETPEEL

JETPEEL - DE NATUURLIJKE HIGHTECH-BOOST VOOR UW HUID

Een jongere, schone huid, weinig rimpels en er meteen rozig stralend uitzien!

Met lucht en water sluist de JetPeel vitamines of als dat nodig is, hyaluronzuur diep in de huid, peelt, voert lymfevocht af, stimuleert de stofwisseling en de doorbloeding. Deze revolutionaire methode is bijzonder geschikt voor acne, ouderdomsvlekken, couperose, onzuiverheden in de huid, grove poriën, rosacea en pigmentvlekken. Daarom wordt de JetPeel toegepast met verschillende werkstofcomplexen voor huidverjonging, het strakker maken van de gezichtshuid, het verfijnen van littekens en voor een anti-aging effect op gezicht en handen.

Alle behandelingen omvatten

… een JetPeel-dieptereiniging en afhankelijk van het pakket dat u kiest en de behoefte, bovendien een JetPeel lymfendrainage. Voor een optimaal effect van het verjongingsenzym heeft de gezonde huidstofwisseling een zure pH-waarde nodig. Met behulp van verschillende glycol- en AHA-fruitzuren wordt met de JetPeel de basische pH-waarde bij vroegtijdig verouderde huid, hyperpigmenteringen en vooral bij barrière-verstoringen zoals acne, tot in de diepste lagen op de ideale zuurwaarde gebracht. De huid wordt optimaal voorbereid op de opname van hoogactieve, verjongende werkstoffen. De individuele werkstoffen stimuleren de collageen- en elastine opbouw, verzorgen de cellen met energie, verbeteren de pigmentering en de teint van de huid en strijken rimpeltjes glad.

Behandelingsadvies

5 x 1 behandeling met telkens een pauze van een week.

Kuur special

5 behandelingen voor een speciale prijs op aanvraag.
60 min € 159,00 excl. Lymfendrainage & epileren wenkbrauwen
90 min € 189,00 incl. Lymfendrainage & epileren wenkbrauwen
TIP: Stralende huid, kies ook voor stralende handen! Sluit af met een gellak van O.P.I. € 60

Tixel®

Tixel® is de allernieuwste techniek voor het behandelen van sterk zonbeschadigde huid, fijne rimpels en verouderde huid. In tegenstelling tot andere therapieën die momenteel beschikbaar zijn, is Tixel® geen laser, echografie of radiofrequentie.

Tixel® vervangt de gefractioneerde C02 Laser die bekend staat als een pijnlijke therapie, het achterlaten van gecarboniseerde huidresten en langdurige genezingsperiodes. Infectie risico’s kennen we bij een Tixel®- behandeling niet, wel na een C02 laserbehandeling.

Tixel® is een geavanceerde huidbehandeling die wordt gebruikt voor drie hoofddoeleinden:

  1. Huid verstrakking:
    Om de huid (dermis) te versterken om lijnen, rimpels, verslapte huid en verwijdde poriën te verbeteren, evenals acne littekens.
  2. Huid resurfacing:
    Om de opperhuid (epidermis) te regenereren, om zelfs de huidtint te verbeteren, of verminderen van pigmentvlekken. Actieve acne reageert ook heel goed op Tixel®.
  3. Medicijnen insluizen:
    Tixel® wordt gebruikt om kleine poriën in de huid te creëren om de penetratie van medicijnen door de huid mogelijk te maken. dit kunnen medicijnen zijn die pigmentatie verminderen, collageenproductie verhogen en spieren ontspannen.

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?

Contact SPA(#4)
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief

A CENTURY OF ELEGANCE
Let’s celebrate!

In 2024 bestaat het domein van La Butte aux Bois maar liefst 100 jaar. Het hoofdgebouw dateert uit 1924, toen het als adellijk buitenverblijf werd gebruikt voor ridder Lagasse de Locht. Eind jaren ’80 werd het omgetoverd tot een hotel.
 
We vieren dit gedurende het volledige jaar uitbundig met verschillende evenementen en acties.