OPDAT U ZICH WEER GOED VOELT IN UW HUID!

SHISEIDO INSTITUTE – SIGNATURE FACIALS

Anti-aging treatment

Perfect voor de veeleisende en rijpere huid

Reiniging, vapozone, vitamine A-peeling, epileren wenkbrauwen, 3D-hyaluronzuur ampul, micro bindweefsel massage + liftende massage, masker, anti-aging dagcrème met hyaluronzuur, plantenextracten en hoogwaardige natuurlijke oliën.

Anti-aging treatment (90 min) € 129,00

Anti-acne treatment (45 min) (75 min)

Voor de jonge huid, irritaties, neurodermitis

Een behandeling voor de jonge, naar acne en onzuiverheden neigende huid en/of bij een vette huid. Geschikt voor de regenerering van de huid in een levensfase die door hormonale veranderingen of veranderingen in het lichaam de meest verschillende problemen vertoont. Reiniging, vapozone, intensieve reiniging, epileren wenkbrauwen, zachte enzym peeling, hoofd- en gezichtsmassage, reinigend masker, harmoniserende dagverzorging.

Anti-acne treatment (45 min) €75,00
Anti-acne treatment (75 min) €105,00

La Forêt men treatment

Men’s Business

Een verzorgingsprogramma dat afgestemd is op de bijzondere behoeftes van de mannenhuid. Dankzij intelligente werkstof recepturen en -ingrediënten in hoog geconcentreerde vorm wordt de huid in evenwicht gebracht. De door sport of stress verbruikte mineralen en spoorelementen worden opnieuw aangevoerd. Reiniging, vapozone, peeling, diepte reiniging, het in vorm brengen van de wenkbrauwen, een ontspannende hoofd- en gezichtsmassage, masker, dagverzorging.

La Forêt men treatment (60 min ) €95,00

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?