TAKE A BREATH ... RELAX!

SHISEIDO INSTUTITUE – SIGNATURE TREATMENTS

La Forêt – healing in harmonie

Begeef u in de weelde van het bos. Geleid door onze “La Forêt”-therapeuten duikt u in de wereld van wellness. Een ontspannende massage in combinatie met kalmerende La Forêt-muziek en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – healing in harmonie (SpaWave 85 min) €195,00

La Forêt – Quartzstempel-massage

Volledige massage van het lichaam op de Quartz bank met heerlijk geurende olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuurverhogingen bereikt, de reflexzones van de huid worden geactiveerd en de afvoer van de afvalstoffen aanzienlijk bevorderd. Op die manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw, dit in rustgevende harmonie met klankschalen therapie en als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – Quartzstempel-massage (Quartz bank 85 min) €195,00

La Forêt – Honey body treatment

Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lavendelpeeling die aansluitend met warme kompressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme acacia honing uit het Nationaal Park op de rug aangebracht en door kneedbewegingen komen gifstoffen vrij. De dieptewarmte van de Quartz bank tijdens de pakking zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning. Als bekronende afsluiting een thee met aroma van bosvruchten. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.

La Forêt – Honey body treatment (Quartz bank 85 min) €195,00

La Forêt – mud treatment

Deze wellnessbehandeling start met een ontspannende masserende lichaamspeeling. De scrubbing gel op basis van gezuiverde zandkorrels en groene thee verwijderd de dode huidcellen en geeft zuurstof en doorbloeding aan de huid, gevolgd door een rug, nek en schoudermassage met modder. U heeft keuze uit 2 soorten modder, ontspannend of ontgiftend. Als afsluiting werkt de modder nog verder over het gehele lichaam als lichaamspakking om de intensiteit te verhogen. Voor een blijvend ”La Forêt” – gevoel geniet u nog heerlijk na met een detox thee en krijgt u de La Forêt geur in spray vorm mee naar huis.
La Forêt – mud treatment (85 min) €195,00

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?

Contact SPA(#4)
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief

Beste gast,

Omwille van werkzaamheden aan de Paalsteenlaan tot eind 2023 kan u ons vertrouwde La Butte aux Bois via de duidelijk aangegeven bewegwijzering bereiken.

Wij wensen u een goede reis!

Dear guest,

Due to works on the Paalsteenlaan until the end of 2023, you can reach our familiar La Butte aux Bois via the clearly marked signage.

We wish you a good journey!