SLIMLINE COCOON INFRA ROOD / WELLNESS PRO

SLIMLINE POD

SLIMLINE POD

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Afslanken én wellnessen, het kan!
Heerlijk genieten in een ergonomische cocon.

Sessie 25 min55,00
Sessie 55 min110,00
kuur van 10 sessies,
inclusief 3 producten ter waarde van € 142,00
990,00

Ergonomisch contour bed

Comfortabel ergonomisch bed met het “Soft Cushion” kussen. Andullatie therapie, werkt op spier en – gewrichtspijn, dit door het dubbel golf massage systeem. Ideaal bij rugpijn, artrose, fibromyalgie of voor gepassioneerde sporters.

Ambient led system

Intens licht vermindert (op een pijnloze manier) verouderingstekens, verbetert de huidstructuur als ook de celvernieuwing. Rood en geel ledlicht beschikbaar voor atmosferisch omgevingslicht.

Convectiewarmte en infraroodstralen

Hieraan heeft de SlimLine Cocoon zijn efficiënte en heilzame werking te danken! Resultaat? Vetverbranding, vrijgave van toxines, verhoging van het metabolisme (bij elke graad dat de lichaamstemperatuur stijgt, stijgt uw metabolisme 6%), detox effect, openzetten van de huidporiën.

Duurzaam afslanken in kuur

Afslanken op een blijvende manier met eindelijk een realistisch doel! In tegenstelling tot de traditionele vermageringsprogramma´s focust SlimLine op de optimale stimulatie van het metabolisme. Waarom? Het jojo-effect van gewichtsschommelingen wordt gecounterd, er is een snelle, merkbare vermindering van vetmassa en een behoud van de spiermassa. Dit onder professionele begeleiding

Aromatherapie

Aromatherapie staat voor een behandeling met geuren en wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken in op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht. Een aanbod van 4 unieke geuren.

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?

Contact SPA(#4)
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief

KERST & NIEUWJAAR
Let’s celebrate!

La Butte aux Bois biedt tijdens de feestdagen arrangementen aan in samenwerking met Restaurant Ralf Berendsen (** Michelin, Gault Millau 18/20) en bistrôt Le Ciel in de sfeervolle dining rooms.