E-shop

Create Memories

Experience our 5 star
superior hospitality

Sweet dreams

Heerlijk wegdromen
in de natuur

where you go is the key

Experience the exceptional

Restaurants & bar

Gastronomisch restaurant Ralf Berendsen heeft twee Michelin sterren en een Gault & Millau score van 17,5/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants.

Packages

Spice up your stay! Verwen jezelf met één van onze arrangementen. Geniet van de combinatie van culinaire topgerechten en idyllische Limburgse natuur.

Spa & wellness

Geniet optimaal van ons luxe Shiseido Institute, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym.

welzijn in samenhang met de natuur

Aankomen. Inademen. Ontspannen.

Ons Shiseido Institute kijkt uit over idyllische bossen en bevindt zich in een tuin met terrassen die overgaat in het omliggende Nationaal Park Hoge Kempen, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. The landscape blends seamlessly into the building and transforms your stay into a sumptuous experience of nature and well-being. Geniet optimaal van ons luxe Shiseido Institute, alsook van het gebruik van eersteklas fitnessapparatuur en dagelijkse activiteiten in Le Gym.

de natuur inspireert

Events & incentives

Een uitgestrekt landgoed, een restaurant met 2 Michelin-sterren, een gemoedelijke bistrot en tien compleet uitgeruste salons en vergaderruimtes van in totaal 1.000 m², vormen de perfecte entourage voor uw zakelijke evenementen en incentives in België. Als een gerenommeerd specialist verzorgen wij het ontwerp en de implementatie van bedrijfsevenementen. Onze uitmuntendheid in alle aspecten van onze service en toewijding tot ongeëvenaarde gastvrijheid, zorgen ervoor dat uw zakelijke evenementen in België onvergetelijk zullen zijn.

Het feest van uw dromen
Laat uw gasten in totale zinsbegoocheling verkeren door een exclusief privé event bij La Butte Aux Bois: het perfecte decor voor elk feest, receptie of diner. De prachtig gedecoreerde zalen met allure zijn de ideale trouwlocatie en hebben die fijne intimiteit waar u uw gasten in wilt ontvangen. De historisch romantische sfeer van de verschillende zalen vindt u ook op de ruime terrassen en bordessen voor uw feestelijke receptie. Van grote evenementen tot intieme diners, wij zorgen ervoor dat uw feest perfect is.

KERST & NIEUWJAAR
Let’s celebrate!

La Butte aux Bois biedt tijdens de feestdagen arrangementen aan in samenwerking met Restaurant Ralf Berendsen (** Michelin, Gault Millau 18/20) en bistrôt Le Ciel in de sfeervolle dining rooms.