TIME TO RELAX

Signature Treatments

Upgrade Your Experience

Quartzstempelmassage Op De Quartzbank

Een massage van het volledige lichaam op onze Quartzbank met heerlijk geurende aromatische olie. Door de zachte drukmassage met de verwarmde stempels worden gecontroleerde temperatuursverhogingen bereikt, de reflex-zones van de huid geactiveerd en de afvoer van de afvalstoffen aanzienlijk bevorderd.

Op deze manier lossen spanningen op en de energie vloeit opnieuw, dit in rustgevende harmonie, met een klankschalen therapie en als bekroonde afsluiting een thee met aroma van bosvruchten.

Om nog na te genieten van uw behandeling krijgt u de heerlijke geurspray mee naar huis.

85 min | € 210

Honey Body Treatment

Deze behandeling is een zeer werkzame ontspanningsmassage. De toepassing begint met een lichaamspeeling die aansluitend met warme compressen wordt afgenomen. Daarna wordt warme Acaciahoning uit het tegenover het hotel gelegen Nationaal Park op de rug en bovenbenen aangebracht. Door hef-technieken komen gifstoffen vrij. Tot slot doen we een pakking van het gehele lichaam. 

De diepe warmte van de Quartzbank tijdens de lichaamspakking zorgt voor een geestelijke en lichamelijke ontspanning. Als bekroonde afsluiting een thee met aroma van bosvruchten.

Om nog na te genieten van uw behandeling krijgt u de heerlijke geurspray mee naar huis.

85 min | € 210

Mud Treatment

Deze wellnessbehandeling start met een ontspannende, masserende lichaamspeeling. De scrub, op basis van gezuiverde zandkorrels en groene thee, verwijdert de dode huidcellen, geeft zuurstof en doorbloeding aan de huid. Gevolgd door een rug-, nek- en schoudermassage met modder.

U heeft keuze uit 2 soorten modder, ontspannend of ontgiftend. Als afsluiting werkt de modder nog verder over het gehele lichaam als lichaamspakking om de intensiteit te verhogen. Als bekroonde afsluiting een detox thee.

Om nog na te genieten van uw behandeling krijgt u de heerlijke geurspray mee naar huis.

85 min | € 210

Spa & wellness

U wenst meer toelichting
of een persoonlijk
advies | gesprek?

Contact SPA(#4)
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Nieuwsbrief